Aktivit pro děti máme v MŠ mnoho. Vybíráme však takové, aby děti bavily, zaujaly a aby jim něco nového přinesly. Třeba jízda na koloběžkách a autíčkách v sokolovském krytu a zároveň seznámení a procvičení znalostí z dopravní výchovy. Výlet do Černošína je neopakovatelný pro svůj pach z odpadů a jeho množství.
   Nezapomínáme ani na kulturu. Divadelní představení v KD Březová i Sokolov nabízí bohaté zážitky. Krátká vystoupení a velikonoční koledování a „dárkování po Březové určitě potěší mnohé z vás.       Pravidelné středeční cvičení v tělocvičně ZŠ nebo MFC, čtvrteční tvoření v dílně a vaření v kuchyňce. Nová zábavná činnost: pokusy, tancování, tvoření bývá po obědě v úterý. Časté návštěvy v knihovně či každodenní od 13.00 hodiny pro budoucí školáky příprava na školu.
  Nechybí ani práce na zahrádce, zvláště na jaře či na podzim. Zajímavé je vždy dubnové setkání s rodiči s opékáním špekáčků.
 Další akce máme před sebou. Škola v přírodě, výlety. Pasování školáků s vystoupením všech dětí bude 15.6. v 16.00,  v kinosále Březová.
  Před námi je nyní 11.5. v 15.30 setkání se všemi maminkami u příležitosti jejich svátku, ve školce, s krátkým programem. Nebudu ale předbíhat. O tom všem vám napíšeme zase příště.
     Za MŠ Komenského napsala Daniela Daňová.